طرز تهیه خورش بامیه جا افتاده ؛ وعده ی مناسب و خوشمزه
خورشت بامیه چه مواد اولیه را لازم دارد : خورش بامیه
بامیه :200گرم
گوشت :400گرم
پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی : 2عدد
گوجه فرنگی : 3عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
دارچین نکوبیده :1 قطعه
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
خورشت بامیه
طرز تهیه خورش بامیه
ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.
خورش بامیه
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید
تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.
در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه
خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- مراسم عقد آریایی , خیانت زن , مجله عروس ایرانی , عروس و داماد باحال ایرانی , دکوراسیون داخلی منزل , خانه داری در هتل , عروسی باکلاس تهران , ازدواج دانشجویی , مجله پزشکی و سلامت , کارت عروسی فانتزی , سایت عروسی مشهد , برند های برتر عروسی , نامزدی چیست , برنامه ریزی روز عروسی , عروس و داماد به انگلبسی , آداب و رسوم عروسی در لرستان , دانستنی های مهم قبل از ازدواج , دامادی به نام صفر , روابط جنسی و زناشویی , آداب و رسوم عروسی اصفهان ,