مواد لازم برای کباب ساتای مرغ
کره بادام زمینی :¼ پیمانهکباب ساتای مرغ
سینه مرغ بدون استخوان :2 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم)
سیر :1 حبه
سرکه برنج :2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد :1 قاشق چای خوری
سس سویا :1 قاشق چای خوری
پرک فلفل قرمز :½ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
روغن مایع :مقداری
کباب
طرز تهیه کباب ساتای مرغ
ابتدا پوست روی مرغ ها را جدا می کنیم و آن ها را با برش های عمودی خرد می کنیم. برش های مرغ را در یک کاسه می ریزیم و با سیر له شده، روغن کنجد، سویا سس، 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل، ورز می دهیم. سپس برش های مرغ را به صورت عمودی به سیخ می کشیم.
برای تهیه سس، کره بادام زمینی، سرکه برنج، باقیمانده پودر فلفل قرمز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط نمایید. می توانید از سس باربیکیوی آسیایی هم برای سرو این جوجه کباب استفاده کنید.
تابه گریل یا تابه معمولی را روی شعله زیاد قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و مرغ های به سیخ کشیده شده را در آن قرار دهید، هر سمت مرغ ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ نمایید. مرغ های کبابی را با سس بادام زمینی سرو کنید.
کباب ساتای مرغ
نکات تکمیلی در مورد کباب ساتای مرغ
کباب ساتای مرغ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب ساتای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
- مجله عروسیی , اموزش روابط زناشویی , نوزاد و كودك , مدل دفتر یادگاری عروسی , میز شام , خواستگاری به انگلیسی , مطالب پزشکی و سلامت , مجله عروس ایرانی , تغذیه مناسب تناسب اندام , مراسم ازدواج بازیگران ایرانی , داماد و عروس زیبا , داماد و عروس , دستگاه مه یخ خشک , معاشقه قبل از دخول , نوزاد و کودک , کارت دعوت تولد دخترانه , روابط جنسی و زناشویی , نور پردازی , مراسم عروسی در افغانستان , سالگرد ازدواج ,