مجله زریوار

کتاب آشپزی

طرز تهیه پیتزا خانگی

پیتزا یکی از لذیذترین فست فود‌ها در سراسر دنیا است که می‌توان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه پیتزا خانگی (پیتزای پنیر و پیتزای گوشت و قارچ) در فر و بدون نیاز به فر شرح داده خواهد شد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

انواع ساندویچ سرد لذیذ و مغذی

انواع ساندویچ سرد را می توان با گوشت و سبزیجات متنوعی تهیه کرده و به عنوان یک عصرانه، یک شام خوشمزه و یا میان وعده ای سالم برای دانش آموزان مورد استفاده قرار داد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه رب گوجه خانگی

رب گوجه خانگی از چاشنی های پرمصرف در تهیه غذاست که با رعایت نکات ضروری در تهیه آن می توان این طعم دهنده را به بهترین و ساده ترین روش درست کرد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه پنکیک با ماست

پنکیک با ماست از انواع پنکیک‌های خوشمزه بوده که همراه با کره، خامه، مربا، عسل، مارمالاد، بستنی یا سس میوه، به عنوان صبحانه‌ای لذیذ یا دسری مقوی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه سالاد آووکادو

سالاد آووکادو یکی از سالاد‌های مدرن و جدید است که در کنار طعم بی‌نظیر خود، ارزش غذایی بالایی هم دارد. در این مطلب چند مدل سالاد خوشمزه آووکادو با ترکیب‌های مختلف آورده شده‌است.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه مربای خربزه

مربای خربزه یک مربای خاص و خوشمزه است که شما تنها با رعایت چند نکته و داشتن خربزه، کمی شکر، آهک و آبلیمو می‌توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا

بهترین روش برای نگهداری از برگ مو، تهیه کنسرو برگ مو است. یکی از مزیت‌های این روش، نگهداری طولانی‌مدت برگ مو با ماندگاری بالاست که باعث می‌شود در هر فصلی به آن دسترسی داشته باشیم.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

ایده های جدید برای تزیین میز ناهار خوری

تزیین میز ناهار خوری دردسرهای زیادی دارد اینکه میز را چطور بچینید تا خیلی شلوغ نشود و در عین حال شیک و زیبا هم باشد کار سختی است.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

“همبرگر کبابی” رژیمی را به راحتی در خانه درست کنید!

اگر فرصت زیادی برای تهیه غذا ندارید با استفاده از دستور تهیه “همبرگر کبابی” رژیمی به سادگی این غذای رژیمی را در خانه درست کنید.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه “تاس کباب” استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

چیدمان میز برای صبحانه ای دلچسب

صبحانه مهمترین وعده غذایی هر فردی است. که می تواند انرژی بسیار را برای فعالیت های روزانه از آن بدست آورد. پس با چیدن یک میز صبحانه عالی این وعده غذایی را می توان دلچسب تر از همیشه کرد تا کسی نتواند به راحتی از کنار آن بگذرد.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

نحوه صحیح درست کردن “هات چاکلت”

ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود. بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده

“کوفته قلقلی” در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. و با برنج، پاستا و نان سرو میشود.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” بدون فر

در این مطلب از آشپزخانه بلاک مگ طرز تهیه “پیتزا مخلوط” البته بدون استفاده از فر را آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.

ادامه مطلب
کتاب آشپزی

طرز تهیه “پودینگ شکلات” فندقی

برای پخت “پودینگ شکلات” ایتالیایی نیاز به 5 دقیقه زمان آماده سازی و کمتر از 15 دقیقه برای پخت آن دارید. البته باید این پودینگ 6 ساعت در یخچال استراحت کند سپس آماده سرو می شود.

ادامه مطلب